Felnőtt képzés, képzés, felnőtt

GOOGLESEO.HU

A linkkatalógusunk viszontlink köteles, de minden egyedi ötletet meghallgatunk. Ha ajánlata van, keressen a kapcsolat oldalon keresztül!


AJÁNLOTT LINKEK

Vezetői coaching

Vezetői coaching
Vezetői (executive) coachingról abban az estben beszélhetünk, ha az ügyfél saját vezetői szerepének fejlődésén dolgozik a coach segítségével.

Az executive coaching leggyakrabban alkalmazott formája az egyéni coaching, amelynek célja az executive vezetők önirányító képességének fejlesztése, problémamegoldó, valamint döntéshozó kompetenciájának növelése, együttműködésének javítása. Az egyéni executive coachingban a hivatásbeli, szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A kvalifkált coach segítséget nyújt a vezetőnek, ha problémái vannak a munkahelyi környezetében, vagy a kollégákkal való együttműködés vonatkozásában, állandósuló konfliktusai vannak a hivatásbeli szerepében, ha megváltozott a szerep- és feladatköre.

Üdvözlünk minden kedves látogatót a googleseo linkkatalógusban! Célunk egy minőségi linkgyűjtemény létrehozása, ezért a szabályokat szigorúan vesszük, kötelező egyedi leírásokat írni és amennyiben a beküldési űrlapon megjelenik, viszontlinket elhelyezni az oldalon. Ezért cserébe mi is sokat teszünk az oldalért, arra törekszünk, hogy minél értékesebb linkeket adjunk a beküldőknek! 

 

Nálaunk nem kell heteket, vagy hónapokat várni a beküldés elfogadására, folyamatosan figyeljük a levelezést, tehát nagyon gyors az elbírálás!

 

Az egyedi kérdéseket és ajánlatokat szívesen meghallgatjuk, ezeket a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével lehet számunkra eljuttatni.

FŐOLDAL  | SZABÁLYZAT  | KAPCSOLAT  | KERESOSZAVAK.HU

Honlapkészítés és e-marketing: InteliArt @ 2019


Map