Egyéb oktatás, oktatás, egyéb

GOOGLESEO.HU

A linkkatalógusunk viszontlink köteles, de minden egyedi ötletet meghallgatunk. Ha ajánlata van, keressen a kapcsolat oldalon keresztül!


AJÁNLOTT LINKEK

Nemzetközi Üzleti Főiskola - IBS

Üzleti főiskola
Az IBS - Nemzetközi Üzleti Főiskola képzéseit a változó piac elvárásoknak megfelelően alakítjuk, hogy a nálunk végzett hallgatók minél hamar munkát találjanak és elindítsák karrierjüket.

Emiatt kiemelten fontos része képzésünknek a szakmai gyakorlat, mely során a hallgató bepillantást nyerhet a legnagyobb cégek munkamódszereibe. Hallgatóink nagy része a szakmai gyakorlat során meg is találja jövendő munkahelyét is. A nemzetközi elvárások miatt szintén elengedhetetlen az idegen nyelvek ismerete - iskolánk nyelve éppen ezért az angol. Minden érdeklődőt szeretettel várunk honlapunkon!

Üdvözlünk minden kedves látogatót a googleseo linkkatalógusban! Célunk egy minőségi linkgyűjtemény létrehozása, ezért a szabályokat szigorúan vesszük, kötelező egyedi leírásokat írni és amennyiben a beküldési űrlapon megjelenik, viszontlinket elhelyezni az oldalon. Ezért cserébe mi is sokat teszünk az oldalért, arra törekszünk, hogy minél értékesebb linkeket adjunk a beküldőknek! 

 

Nálaunk nem kell heteket, vagy hónapokat várni a beküldés elfogadására, folyamatosan figyeljük a levelezést, tehát nagyon gyors az elbírálás!

 

Az egyedi kérdéseket és ajánlatokat szívesen meghallgatjuk, ezeket a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével lehet számunkra eljuttatni.

FŐOLDAL  | SZABÁLYZAT  | KAPCSOLAT  | KERESOSZAVAK.HU

Honlapkészítés és e-marketing: InteliArt @ 2019


Map